İkinci yarının ilk karşılaşmalarının oynanacağı TAFL Ankara Grubunda bu hafta gerek lidelik mücadelesi açısından gerekse playofflara katılacak takımların belirlenmesi açısından ayrı bir önem taşıyor.

Haftanın ilk karşılaşması grupta 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ile 4. sırada bulunan Ankara Cats ile 1 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile 6. sırada bulunan Çınarspor arasında oynanacak. Özellikle Cats için Playoff’a gidebilmek adına oldukça önemli olan bu karşılaşma Cumartesi günü Büyük Anadolu Otelinin sahasında oynanacak. Pazar günü oynanacak ve grupta liderlik mücadelesinin verileceği karşılaşmada Gazi Warriors grupta averajla lider durumda bulunan Hacettepe Red Deers’ı konuk edecek. Karşılaşmayı kazanan takım grubu lider olarak bitirmeyide garantilemiş olacak. İki takımında karşılaşmaya çıkarken grupta 4’er galibiyeti var ve henüz yenilgileri yok.

Warriors- Red Deers maçıyla  aynı saatte başlayacak ( 13:00 ) olan Başkent Knights ile ODTÜ Falcons arasındaki karşılaşma özellikle Knights için playoff yolunda gerçekten önemli bir maç olacak. Bu haftaya girilirken Knights 2 galibiyet ve 2 maglubiet ile 3. sırada bulunurken Falcons 2 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile 5. sırada yer alıyor. Grupta son galibiyeti olmayan ve son sırada bulunan Bilkent’in bu hafta maçı yok. Maçı olan bütün takımlara centilmence, sakatsız ve güzel futbolun oynandığı maçlar dileriz.

Yazan: Kaan Ekemen