Bu yıl 88.si oynanacak olan 2007 NFL sezonun açılış karşılaşması perşembe günü RCA Dome’da, Indianapolis, Indiana’ da New Orleans Saints ile geçtiğimiz yılın Superbowl şampiyonu Indiana Colts arasında oynanacak (karşılaşma NBC kanalı tarafından yayınlanacak ), ve 30 Aralık 07 tarihinde de normal sezon karşılaşmaları sona erecek. 5 Ocak 08 tarihinde başlayacak playofflar 3 Şubat 08’ de Arizona, Glendale ‘de ki University of Phoenix  Stadium’da oynanacak olan Superbowl XLII ile son bulacak. 10 Şubat 08’de oynanacak olan geleneksel Pro Bowl All Star karşılaşmasıyla birlikte 2007 sezonu resmen son bulmuş olacak. 2006 sezonunda Cumartesi günü oynanan Pro Bowl maçı bu sezon tekrar Pazar gününe alındı.

İlk haftanın diğer karşılaşmalarında ise program şu şekilde:

9 Eylül 07 Pazar günü saat 1:00 p.m. ( US ) Philadelphia Eagles-Green Bay Packers ( FOX ), Atlanta Falcons-Minnesota Vikings ( FOX ) ,Miami Dolphins-Washington Redskins ( CBS ), New England Patriots-New York Jets ( CBS ), Tennessee Titans-Jacksonville Jaguars ( CBS ), Denver Broncos-Buffalo Bills ( CBS ), Pittsburg Steelers-Cleveland Browns ( CBS ), Carolina Panthers-St.Louis Rams ( FOX ), Kansas City Chiefs- Houstan Texans ( CBS )

9 Eylül 07 Pazar günü saat 4:15 p.m. Tampa Bay Buccaneers-Seattle Seahawks ( FOX ), Chicago Bears-San Diego Chargers ( FOX ), Detroit Lions-Oakland Raiders ( FOX ),

9 Eylül 07 Pazar günü saat 8:15 p.m. New York Giants-Dallas Cowboys ( NBC )

10 Eylül 07 Pazartesi 7:00 p.m. Baltimore Ravens-Cincinnati Bengals ve 10:15 p.m. Arizona Cardinals- San Francisco 49ERS karşılaşmaları oynanacak ve bu maçlar ESPN tarafından yayınlanacak.

Pazar günü Türkiye saati ile saat 20.00’da Digitürk 70.Kanal Fox Sports’da Philadelphia Eagles-Green Bay Packers maçını izleyebilirsiniz.

 

Yazan: Kaan Ekemen