1- New England Patriots: Karşılarına kim çıksa ezip geçiyorlar. Cleveland’da Pats fırtınasından nasibini aldı. Randy Moss ilk defa TD yapamazken Pats yine de 34 sayı atmayı başardı. Cowboys ile yapılacak maç sezonun gidişatını belirleyebilir.

2- Indianapolis Colts: Geçen hafta Manning gibi bir QB’in varsa her takımı yenersin demiştim. Bunca eksiğe rağmen kazanma serisi daha devam edecek gibi…

3- Dallas Cowboys: Romo 5 INT yaparak rekor kırmasına ve Cowboys bütün maçı son 3 saniye hariç yenik götürmesine rağmen Bills maçını mucizevî bir bicimde kazanmasını bildi. Cowboys için Pats maçı sezonu şekillendirecek gibi.

4- Pittsburgh Steelers: Bir yenilginin çokta önemi olmadığını Seattle’i 0 sayıda tutup, rahat bir şekilde yenerek gösterdiler.

5- Green Bay Packers: İlk yarı başka ikinci yarı bambaşka bir Packers izledik. Sonuç olarak Bears maçı daha çok istedi ve maçın sonuna doğru yaptığı doğru hareketlerle maçı sokup aldı.

6- Seattle Seahawks: Kötü bir maç sonucu bu sezon shut-out olan ilk takım oldular. Divisionlarında favori olmalarına rağmen pekte iyi görüntü çizmediler.

7- Tennessee Titans: Vince Young’in geçen seneden beri oynadığı en kötü maça rağmen zorda olsa kazanmasını bildiler.

8- Jacksonville Jaguars: Maurice Jones-Drew’un bu sezon ilk defa iyi oynadığı bir maçta hücumu problemli olan Chiefs’i rahat yendiler.

9- Baltimore Ravens: Son yılların en zevksiz maçlarından birinde 49’ers karşısında savunmalarını konuşturdular ve sadece bir TD yediler. Peki ya hücum? 3 FG ve Matt Stover. Ravens’de hücum cidden tatsız.

10- Washington Redskins: Hem savunmada, hem de hücumda süper oynadılar. Sonuçta Detroit tarihinde hiç kazanamadığı başkentten yine boynu bükük ayrıldı.

11- Houston Texans: Kris Brown 54,54 ve 57 yardlik basarili denemeleri galibiyeti Houston’a getirdi. QB’siz oynayan Miami karsisinda son saniye FG’iyle kazanmalari dusundurucu.

12- Tampa Bay Buccaneers: Korsanlar, sakatlıklardan dolayı oldukça eksik oldukları maçta Indianapolis’ten fark yediler.

13-Carolina Panthers: Delhomme için sezon kapanmış oldu. Ama Carolina, New Orleans deplasmanında berbat oynamasına rağmen maçı kazanmasını bildi.

14-Detroit Lions: Bir hafta çok iyi mücadele ediyorlar ertesi hafta fark yiyorlar. Play-Off iddialarının olması için deplasman maçlarında çok daha iyi oynamaları gerek.

15- New York Giants: Şehirdaşları Jets karşısında zaman zaman zorlansalar da, Eli Manning, Plexico Burress uyumu galibiyete ulaşmalarına yetti.

16-Arizona Cardinals: Matt Leinart bütün hafta konuştu ve sonunda sakatlandı. Rams deplasmanında alınan galibiyette büyük pay sahibi olan tecrübeli qb Kurt Warner takımı sırtlamaya devam edecek.

17- San Diego Chargers: Bu şimsek daha önce neredeydi? İki RB’li sisteme dönünce adeta şahlanan Chargers divisional rakibi Broncos’u deplasmanda hezimete uğrattı

18- Chicago Bears: Kendileri için hayati önemi olan divisional müsabakada Lambeau Field’da son 4 senedir yendikleri Packers’i ikinci yarıda ki arzulu ve istekli oyunlarıyla yenmesini bildiler.

19- Oakland Raiders:  Bu hafta maçları yoktu.

20- Kansas City Chiefs: Damon Huard sakatlandı ve en az 1-2 hafta oynamayacak. Bu acaba Chiefs hücumunun aradığı kanı bulmasını sağlayabilir mi?

21- San Francisco 49’ers: Dilfer bu takımı vezir değil ancak rezil eder. Güçlü Ravens savunması arasında zaten zayıf olan hücumları kaybolup gitti.

22- Philadelphia Eagles: Bu hafta maçları yoktu.

23- Denver Broncos: İlk 2 hafta son saniye galibiyetleri aldıklarında bu çöküşün kapıda olduğu belliydi. 41-3’luk mağlubiyet Broncos’un taraftarı karsısında aldığı en ağır yenilgi oldu.

24- Cleveland Browns: Pats karşıda ellerinden geleni yaptılar ama skor olarak ikiye katlanmaktan kurtulamadılar.

25- Cincinnati Bengals: Bu hafta maçları yoktu.

26- New York Jets: Defans ve special team’ler Jets’i ayakta tuttu. Ha bir de Coles’un yakaladığı bir güzel top. Onun dışında Jets hücumunu sahada göremedik.

27- Minnesota Vikings: Bu hafta maçları yoktu.

28- Buffalo Bills:  Broncos maçından sonra bu sezon bir kez daha son saniyede acı verici bir yenilgi aldılar. Ciddi sakatlıklarla boğuşmalarına rağmen savunma da 5 INT , 1 KR ve 2 defansif TD. İyi hepsi güzelde Bills hücumu bu maçta ne üretti ? Koca bir “0”

29- Atlanta Falcons: En azından mücadelelerini takdir etmek lazım. QB sorunu halledilmeden iyi oynamalarda uzun bir yenilgi serisi onları bekliyor.

30- New Orleans Saints: Aints, sezonunun en iyi maçını çıkarmasına rağmen 4.kez yenilmekten kurtulamadı. Savunma Carolina karşısında toparlanmış gibi gözükse de hücum geçen sene ki görüntüsünden çok uzak.

31- St.Louis Rams: Çok ciddi sakatlıkları olmasına rağmen ellerinden geleni yapıyorlar ama sonuç hep ayni. Bu sezon onlar için şimdiden bitmiş vaziyette.

32- Miami Dolphins: Trent Green bir kahraman Trevor Johnson’a block’u yaptı ama bu onu son görüşümüz olabilir zira geçirdiği beyin sarsıntısı sonrası bir daha oynaması zor görünüyor. Dolphins’e gelince, Ronnie Brown dışında tek şayi yapma şansları FG’ler. Houston deplasmanında bu şekilde sayı ürettiler ama son saniyede ki Texans FG’yi onları ligde galibiyetsiz bırakmaya yetti.