1- New England Patriots: Kar, yağmur, çamur dinlemeden mükemmel sezona adım adım yaklaşıyorlar.

2- Indianapolis Colts: Çok etkileyici değillerdi ama kazanan her zaman haklıdır öyle değil mi?

3- Dallas Cowboys: Jessica Simpson geldi Tony Romo kariyerinin en kötü maçını çıkardı. Bu güzel kızları Texas stadından uzak tutmalı!

4- Green Bay Packers: Favre rekorlarına yenilerini eklerken Green Bay, St.Louis’den şen döndü.

5- Jacksonville Jaguars: Amerika’nın takımı olduklarını hiç alışık olmadıkları yoğun kar yağısında kazanarak kanıtladılar. Çok tehlikeliler ve her takımı yenecek kapasiteleri var.

6- Pittsburgh Steelers: Jags önünde evlerinde ilk yenilgilerini aldılar ve kötü gidişi sürdürdüler. 2 kere yendikleri Browns kapıya dayandı bile dikkat etseler iyi olacak.

7- Seattle Seahawks: Carolina deplasmanında uyuşuk ve pek isteksiz bir oyun sergileyince mağlubiyet kaçınılmaz oldu.

8- Tampa Bay Buccaneers: Micheal Spurlock, yaptığı 90 yardalık kick-off return ile Buccaneers tarihine ilk kick off return TD yapan oyuncu olarak geçti. 31 yıl sonra ilk defa!! Başımıza taş yağacak galiba!!!

9- San Diego Chargers: LT sezon sonuna doğru iyice açıldı ve rakiplerini ezmeye devam ediyorlar.

10- Cleveland Browns: Phil Dawson, kar tipi dinlemedi ve yine iki kritik FG ile takımını hayati bir galibiyete taşıdı.

11- Minnesota Vikings: MNF’da iyi bir görüntü çizmediler ancak yine de kazanmayı bildiler. Lakin Tarvaris’e güvenmek zor!  Bu haftaki Redskins maçı müthiş bir önem kazanmış oldu.

12- Tennessee Titans: AFC’de  onlardan başka şu an play-off dışında olup ta iddiası kalan bir takım yok. Önlerindeki iki maçı kazanıp yukarıdakilerin hata yapmasını bekleyecekler.

13- New York Giants: Tepe taklak gidiyorlar. Bu haftaki Buffalo maçını kazanamazlarsa 15-0’lik Pats önünde kaybedip play-off harici kalabilirler.

14- New Orleans Saints: Reggie Bush sakatlandı ama Saints’in oyununda ciddi bir düzelme var. Eğer Redskins deplasmanda Vikings’i yenerse avantaj onlara geçecek.

15- Washington Redskins: Bu kadar sıkıntı, üzüntü ve acının içinde yine de ellerinden geleni yapıyorlar. Vikings’i yenip Giants ya da Saints’in hata yapmasını beklemeleri gerekiyor.

16- Philadelphia Eagles: Kaç oyuncu TD yapmak yerine 1 yard’da düşüp oyunu bitirir. Bir elin parmaklarını geçmez. Westbrook bu hareketiyle takım oyuncusu olduğunu gösterdi ama Fantasy Football oyuncularından baya bir küfür yemiştir helalde. Dallas’ı deplasmanda yenerek güçlerini kanıtladılar ama iş işten çoktan geçti. Rahatlıkla play-off yapabilecek gücü olan bir takımken basit hataların kurbanı oldular.

17- Buffalo Bills: Kar altında hem yenildiler, hem de az olan play-off ümitleri uçup gitti.

18- Houston Texans: Mario Williams neden 1 numaradan seçildiğini yavaş yavaş kanıtlamaya başladı. Bu sezon yaptığı 13 sack ile bu alanda Texans rekorunu eline geçirdi.

19- Arizona Cardinals: Yaptıkları abuk subuk hatalarla yenilmeyi hakkettiler ve play-off hayalleri bitmiş oldu.

20- Carolina Panthers:  Matt Moore önderliğinde haftanın sürprizini gerçekleştirdiler. Ve belki inanmayacaksınız ama hala mucizelere bağlı olan play-off şansları devam ediyor.

21- Detroit Lions: Tam çöküş içindeler üst üste 6 mağlubiyet aldılar ve Jon Kitna,  Chargers önünde tam 5 INT attı. Çok iyi başlayan sezon kabus gibi sona erecek.

22- Chicago Bears: Brian Urlacher’in olağanüstü çabasına rağmen hücum yetersizleri bir mağlubiyete daha neden oldu.

23- Denver Broncos: Texans önünde adeta dondular ve onlar içinde sezon sona ermiş oldu.

24- Cincinnati Bengals: Böyle rezil bir savunmayla aldıkları 5 galibiyete oturup dua etsinler. Sezon sonu birçok şeye gebe Bengals cephesinde. Radikal değişimler görebiliriz.

25- Baltimore Ravens: Dolphins’e de bir şekilde yenilmeyi başardılar. Daha ne kadar dibe batabilirler ki?

26- San Francisco 49ers: Shaun Hill acaba yeni Tony Romo olabilir mi? Neden olmasın ki? Performansı oldukça etkileyiciydi ve daha da önemlisi Niners ilk haftadan bu yana ilk defa sahasında bir maç kazandı.

27- Oakland Raiders: Colts önünde beklenmedik derecede hırslı ve etkili oynadılar ancak sonuçta mağlup olmaktan kurtulamadılar.

28- Kansas City Chiefs: Brodie Croyle iyi oynuyor ama hücumları zayıf olduğu için sözde iyi savunmaları kötü oyununu sürdürdüğü surece bu takım maç kazanamaz.

29- St Louis Rams: Packers karşısında ilk yarı iyi oynamalarda ikinci yarı resmen çözüldüler.

30- New York Jets: Hücum yetersizliklerine rağmen Pats deplasmanında iyi mücadele edip fark yemeden döndüler.

31- Atlanta Falcons: Korkak, ahlak yoksunu Bobby Petrino takımı bırakıp kaçtı ve Falcons tam bir cadı kazanına dönüştü.

32- Miami Dolphins: Ohhhhhhhhhhhhhhhhh beeee!!!! Dolphins taraftarı uzatmada biraz da şansın yardımıyla gelen galibiyet sonrası hep bir ağızdan böyle ooh çekmiştir herhalde. Bu galibiyet onlar için Superbowl kadar değerli.