Heyecan ve sürprizlerle dolu birinci hafta sonrasında NFL’de ikinci hafta Pazar ve Pazartesi oynanacak karşılaşmalarla devam edecek. Beklenmedik sakatlıkların yaşandığı birinci haftada herkesi şok eden, geçen sezon attığı 52 touchdown pası ile bu alanda bir rekor kıran ve MVP seçilen Tom Brady’nin sakatlanıp sezonu kapatması oldu. Patriots hücumu bu sezon oyun kurucu mevkiinde Brady yerine Cassel’le devam edecek. Matt Cassel’in bu sezon neler yapacağı ve Patriots’ın sezonu nerede bitireceği büyük merak konusu.

Seahawks receiver’ı Nate Burleson ilk maçında sezonu kapatan bir diğer isimdi. Birinci haftada sakatlanan Vince Young ve Marques Colston ise ilerleyen haftalarda takımlarında ki yerlerini alabilecekler. 2008 sezonunun birçok önemli oyuncunun sakatlanmasıyla başlaması birçok NFL severi üzdü, umarız önümüzdeki haftalarda bu tarz sakatlanmalar en aza iner…

İkinci haftada Pazar günü TSİ 20.00’da New York Giants – St.Louis Rams maçını Digiturk 70.Kanal Fox Sports’dan canlı izleyebilirsiniz.

2.Hafta maç programı ve yayınlandığı kanallar için tıklayınız.

 

Yazan: Kaan Özaydın