TORONTO (AP) — Çarşamba günü yapılan bir röportajda geçtiğimiz sezonu kapatmasına neden olan diz ameliyatından sonra rehabilitasyonun “oldukça iyi” gittiğini açıklayan New England Patriots oyunkurucusu Tom Brady, sahalara dönüşüyle ilgili ise herhangi bir zaman çizelgesi sunmadı.

Eylül’de sezonun ilk resmi karşılaşmasının ilk çeyreğinde sakatlandığından beri basının karşısına çıktığı nadir anlardan birinde Toronto spor radyo istasyonu The Fan 590’a konuşan Brady hücum koordinatörü Josh McDaniels ve takımın eski oyuncu ve personelden sorumlu başkan yardımcısı Scott Pioli gibi ayrılan kilit personelden Patriots’ın çok zarar görmeyeceğini düşündüğünü söyledi.

Röportajda Brady’ye hazırlık kampına veya 2009 sezonunun başlangıcına hazır olup olmayacağı sorulmadı. Aynı şekilde sol dizinin iyileşmesinin ameliyattan sonra ortaya çıkan iltihaplanma dolayısıyla geciktiğiyle ilgili de soru sorulmadı.

Rehabilitasyonuyla ilgili “Oldukça iyi gidiyor,” diyen Brady “Ameliyat gerektiren sakatlıklardan sonra oyuna dönmeye çalışan herkesin bildiği gibi bu bir süreçtir ve bazı iyi günler olduğu kadar bazı kötü günler var, bunlarla mücadele etmeye devam edilmesi gerekiyor.” diye devam etti.

 

Yazan: Efe Cem Elçi