Bir süredir takım kurma çalışmalarını sürdüren Akdeniz Üniversitesi takımını kurdu.

İdmanlarına Eylül başında başlayacak olan takımın adı Akdeniz Heroes olarak belirlendi. Akdeniz Üniversitesi önümüzdeki sezon Üniversiteler Ligi’ne katılmak için çalışmalarına devam ediyor.

Takımın koçluğunu daha önce Gazi Warriors takımını da çalıştırmış olan Serdar Bilgici üstlendi. Takımın gerek okul içinde gerekse Antalya’da tanıtımı görevini ise Metin Topal yürütmekte.

Sorularımızı yanıtlayan Akdeniz Heroes oyuncusu Yiğit Yatlı, “Bize gerçekten çok az takımın sahip olabileceği imkânlar sunuldu mesela takımımız gelecek yıl ligdeki maçlarını 7500 kişilik Mardan Stadium’da oynayacak aynı zamanda Mardan yönetimi bizim için antrenman sahalarından birini özel olarak hazırlattı. Takımımızın çekirdek kadrosu belirlendi bu sene başında yapacağımız seçmelerle kalan eksiklerimizi de giderip lige hazır olacağımızı düşünüyorum.” dedi.

Eğer Akdeniz Üniversitesi, Üniversiteler Ligi’ne katılırsa lige katılan ilk Antalya ekibi ünvanı kazanacak. Takımın web sitesine akdenizheroes.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Yazan: Kaan Özaydın