CORTLAND, N.Y. (AP) – St. Louis karşısında etkileyici bir oyun sergileyen New York Jets’in çaylak oyun kurucusu Mark Sanchez, önümüzdeki hafta takımının Baltimore Ravens ile oynayacağı hazırlık karşılaşmasında ilk 11’de sahaya çıkacak.

Takımın baş koçu Rex Ryan, kamuoyuna Pazar günü Sanchez’in 24 Ağustos’da ulusal televizyonlardan yayınlanacak olan karşılaşmada Sanchez’in başlayacağını açıkladı. Koç Ryan daha önce de preseason’ın açılış maçı olan St. Louis maçında bir diğer oyun kurucu Kellen Clemens’in başlayacağını ve Baltimore karşısında iki oyun kurucusunu değiştirerek kullanacağını söylemişti.

Sanchez, takımının St. Louis Rams’e 23-20 kaybettiği karşılaşmada ilk çeyreğin bitimine 28 saniye kala girmiş ve ilk oyununda David Clowney’e 48 yardlık bir pas atmıştı. Sanchez, bir seride denediği 4 pasın üçünde başarılı olmuş ve toplamda 88 yard pas atmıştı.

Dördüncü sezonuna giren Clemens ise Rams karşısında dört pasının dördünde de başarılı olmuş toplam 24 yard pas atmış, bir kere sacklenmiş ve bir kere fumble yapmıştı.

Hatırlanacağı üzere Jets, Browns’dan aldığı draft hakkıyla birinci tur, beşinci sıradan seçim yaparak, USC’den Mark Sanchez’i almıştı.