Adam “Pacman” Jones, NFL takımları için tekrar boş durumda. İki gün önce CFL ekibi Winnipeg Blue Bombers ile bir yıllık prensipte anlaşan ve Kanada’da futbol oynayacak olmanın kendisi için bir şans olduğunu ifade eden Jones’un planları suya düştü.

Çarşamba akşamı açıklama yapan Kanada ekibi sorunlu oyuncuyu kadrolarına katmaktan vazgeçtiklerini dile getirdi. Açıklamalar yapan Blue Bombers’ın çaylak head koçu Mike Kelly “Artık olay iyice basına yansıdı. Biz takımımızı geliştirecek yararlı sporcular arıyoruz ve şu aşamada Adam Jones’u kadromuza katmayı düşünmüyoruz.” dedi.

İki gün önce konuşan, Blue Bombers’ın oyuncu personeli yöneticisi John Murphy, Pacman Jones’u kadrolarına katacakları için çok heyecanlıydı. Pacman’in kadroya transferinin iki taraf içinde karlı bir durum olduğunu ve NFL’de oynamayıp Pacman kadar iyi olan bir oyuncu daha olmadığını dile getiriyordu.

Gelişmelere şaşıran Jones’un menajeri Jason Fletcher, internette gezen hikayeler yüzünden takımın fikrini değiştirdiğini ve takım yetkilerinin telefonlarına cevap vermediğini söyledi. Fletcher’a göre Pacman perşembe günü Winnipeg’e uçup kontrat imzalayıp, basına tanıtılacaktı.