DAVIE, Fla. (AP) – Miami Dolphins’in New Orleans Saints ile karşılaştığı mücadelede sol dizinden sakatlanan yıldız cornerback Will Allen’ın sezonu kapattığı açıklandı.

Pazartesi günü açıklamalar yapan Tony Sparano takımının New York Jets ile karşılaşacağı mücadelede çaylak oyunculara yer vereceği belirtildi. Pazar günü sahada Will Allen yerine 2009 Draftında birinci turdan seçilen Vontae Davis ve ikinci turdan seçilen Sean Smith yer alacak.

Allen’ı sahada arayacaklarını söyleyen Sparano genç oyuncular için “Hızlı bir şekilde olgunlaşmaları gerekecek. Allen’ın olmayacağı 10 maçlık dönem için hazır olup olmadıklarından emin değilim ama bu çocuklar gerçekten iyi seviyede futbol oynuyor.” dedi.

Will Allen’ın sakatlığı ile iyice zayıflayan Miami Dolphins savunması son iki maçında rakiplerine toplam 73 sayı verdi. Aynı zamanda Dolphins savunması pas oyunlarında rakiplerine en çok yard veren NFL takımı konumunda.

Bu sezon başı sakatlıklarla belada olan Dolphins’de geçtiğimiz haftalarda oyun kurucu Chad Pennington da sezonu kapatmıştı.