CBSSports — Chicago Bears’ı 45 – 10 yenerek büyük bir sürprize imza atan Cincinnatti Bengals’in oyun kurucusu Carson Palmer kariyerinin en iyi maçlarından birine imza attı.

Pazar günü Bengals, Bears’a tarihinin en kötü günlerinden birini yaşatırken Palmer maç boyunca attığı 5 touchdown pasının dördünü Cincinnati’nin domine ettiği ilk yarıda atmayı başardı. Maç boyunca 24 pas denemesinde bulunan Palmer, bunların 20sinde başarılı olarak toplamda takımına 223 yard kazandırdı.

Halen sol omzunda sakatlığı bulunan Palmer, takımının ilk dört drive’ında dört farklı receiver’a kısa paslar atarak end zone’u buldu. Chicago Bears 2003 yılından beri hiçbir takıma ilk yarıda bu kadar sayı izni vermemişti.

Bu sezon sadece Denver Broncos’a karşı sezon açılışı maçında touchdown pası atamayan ancak buna rağmen istikrarsız bir performans sergileyen Palmer attığı 5 touchdown pasıyla kariyer rekorunu kırdı. 2005 ve 2006 yıllarında mükemmel iki sezon geçiren Palmer, yaşadığı sakatlıklar sonrasında eksi performansına bir türlü kavuşamamıştı.

Carson Palmer’ın bu sezon yedi maçta 13 touchdown pası, 7 interception’ı ve bir koşu touchdown’ı bulunmakta.