PHILADELPHIA (AP) – Philadelphia Eagles takımdaki sakatlıkların ve cezalı oyuncuların çokluğundan dolayı San Diego Chargers maçında bazı oyuncuları farklı pozisyonlarda kullanmak zorunda kalıcak.

Yapılan açıklamalara göre strongside linebacker Chris Gocong, ortaya geçip middle linebacker olarak sahaya çıkacak. Middle linebacker Will Witherspoon ise weakside’da oynayacak. Çaylak Moise Fokou ise ilk 11 oyuncusu Akeem Jordan’ın yokluğunda strongside’da Pazar günü kariyerinde ikinci defa forma giyecek.

Bu sezon sakatlıklarla boğuşan cornerback Dimitri Patterson, boynundan sakatlanarak sezonu kapayan Ellis Hobbs ve yasaklı madde kullanmaktan dört maçlık cezası bulunan Joselio Hanson’ın yokluğunda sahada olacak.

Ligde ikinci yılını geçiren Quintin Demps ise Dimitri Patterson’ın yerinde özel takımda kick returner olarak ter dökecek.

Ayrıca hücumda büyük ihtimalle arka arkaya üçüncü maçını kaçıracak olan Brian Westbrook yerine bu sezon üç kez ilk 11’de forma şansı bulan çaylak koşucu LeSean McCoy bir kez daha ilk 11’de olacak.