CINCINNATI (AP) – Disiplinsiz davranışları sebebiyle Kansas City Chiefs ile ilişkisi kesilen yıldız running back Larry Johnson, Cincinnati Bengals ile anlaştı.

Larry Johnson, Bengals’de yedek running back’lik rolünü üstlenecek ve AFC North lideri olan yeni takımına kadro derinliği katacak.

Larry Johnson’ı herhangi bir sakatlık durumunda kullanmak üzere takıma katan koç Marvin Lewis, Pazar günü eğer hala takımın bir numaralı running back’i Cedric Benson’ın sakatlığı devam ediyorsa Larry Johnson’a formayı verebileceğini söyledi.

Basın toplantısında konuşan koç Lewis “Larry Johnson’ın sahada olacağını söylemiyorum, olmayacağını da söylemiyorum, sadece bekleyin ve görün. Johnson oynamayı çok istiyor, bunu biliyorum ve Benson’ın durumuna göre ne olacağını göreceğiz.” dedi.

Larry Johnson ise hedefinin 27 Kasım’da yeni takımı Bengals’in Paul Brown Stadyum’unda eski takımı Chiefs ile oynayacağı maçta sahada olmak. Hatırlanacağı üzere bu sezon Cedric Benson eski takımı Bears karşısında 189 yar koşarak kariyer rekorunu kırmıştı.

Johnson “alabileceğim en iyi noel hediyesi o maçta sahalara dönmek olacak” dedi.

Bu arada Cincinnati Bengals, Larry Johnson’ın transferi için kadroda yer açmak adına defensive tackle Orien Harris ile yollarını ayırdı.