New York Jets’in çaylak oyun kurucusu Mark Sanchez takımının pazar günü New England Patriots’a mağlup olduğu müsabaka da 4 interception atıp bir de top düşürerek bu sezon ki 5 top kaybı yaptığı maça imza attı.

Pazar gecesi Mark Sanchez için çok kötü geçti. Mark Sanchez’in maçta attığı dört interception’ın üçü Leigh Bodden’a gitti ve Patriots savunması çaylak oyun kurucuya baskı uygulayarak sadece bir touchdown pası ve 136 pas yardına izin verdi.

Jets’in 31 – 14 yenildiği maçta Sanchez’in tek touchdown pası üçüncü çeyrekte Jerricho Cotchery’ye attığı 29 yardlık bir pastı.

Genç oyun kurucu daha önce Buffalo Bills maçında 5 interception atmıştı. NFL’de ki ilk sezonunda zaman zaman parklak performanslar gösteren zaman zaman da takımını yakan Sanchez ile ilgili konuşan koç Rex Ryan, Sanchez’i yedeğe çekmeyi asla düşünmediğini onun sezon sonuna kadar takımın birinci oyun kurucusu olduğunu söyledi.

USC’nin eski oyun kurucus olan Sanchez’in bu sezon 10 touchdown pası, 3 koşu touchdown’ı ve 16 interception’ı bulunuyor.