SAN DIEGO (AP) – Sezonun ikinci yarısına girilirken San Diego Chargers da sakatlıklarla boğuşan takımlar arasında yerini aldı. Başta running back LaDainian Tomlinson ve tight end Antonio Gates olmak üzere altı Chargers oyuncusu idmana çıkmadı.

Bu sezon bir türlü bekleneni veremeyen ve kariyerine göre çok kötü bir sezon geçiren yıldız running back Tomlinson’ın kalçasında bir ezilme bulunurken Chargers hücumunun en önemli silahlarından biri olan TE Antonio Gates’in ayağından ağrıları olduğu bildirildi. Çarşamba günü açıklamalar yapan koç Norv Turnur, takımının Philadelphia Eagles maçına hazırlanmaya devam edecekleri  Perşembe idmanında iki önemli oyuncusunu görmeyi beklediğini dile getirdi.

Chargers’da sakatlıklarından dolayı idmana çıkmayan diğer oyuncular ise defensive end Travis Johnson (kasık sakatlığı), defensive tackle Ogemdi Nwagbuo (ayak bileğinde burkulma), outside linebacker Shaun Phillips (ayak bileğinde burkulma) ve outside linebacker Jyles Tucker (ayak bileğinde burkulma) idi.