Seattle Seahawks’in head koçu Pete Carroll yaptığı açıklamalarda, takımın genel menajeri John Schneider ile Dever Broncos’un sınırlı serbest oyuncusu Brandon Marshall arasında, Marshall’ın transferi için ön görüşmeler başladı.

Lig bitiminde Seahawks yönetimi ile görüşmek için Seattle’a gelen yıldız wide receiver ile ilk aşamada kontrat için pazarlıkların yapıldığı bildirildi.

NFLPOST.com’un haberine göre Marshall ile anlaşılması sonrasında Seahawks ile Broncos arasında bir takasın meydana gelme ihtimali de söz konusu.

“Bazı görüşmeler oldu.” diyerek transfer çalışmalarını doğrulayan head koç Pete Carroll, NFL takım sahipleri toplantısında “John şuana kadar görüşmeleri çok iyi idare etti. Ama bunlar daha sadece ön görüşme.” dedi.

Saha dışındaki sorunlarıyla zaman zaman gündeme gelen Brandon Marshall geçtiğimiz sezon oynadığı 15 maçta 10 touchdown yapmış ve yakaladığı 101 top ile takımına 1120 yard kazandırmıştı.

Brandon Marshall, 2006 NFL Draftı’nda 4.turda, 119.seçim olarak Denver Broncos kadrosuna katılmıştı. Dört yıldır Broncos forması giyen yıldız oyunc, gösterdiği performans ile 2008 ve 2009 sezonlarında gösterdiği performans ile Pro Bowl’da oynama onurana erişmişti.

Yazan: Haber Servisi