Washington Redskins kadrosuna bir tane daha önemli veteran running back’i ekledi, Willie Parker ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Geçtiğimiz hafta yapılan anlaşmaya göre Willie Parker, Redskins forması giydiği süre boyunca primlerle beraber 3.1 milyon dolar ücret alacak.

Redskins’in elinde şuan, bu sezon serbest kalıp başka bir takımla anlaşması beklenen ancak Washington Redskins’e geri dönen Clinton Portis ve Redskins’in üç yıllık anlaşma imzaladığı 30 yaşında Kansas City Chiefs’in eski yıldızı Larry Johnson bulunuyor.

Pittsburgh Steelers forması altında altı sezon geçiren 29 yaşındaki Willie Parker’ın iki Super Bowl şampiyonluk müziği bulunuyor. Steelers formasıyla üç tane 1,200 yard koştuğu sezon geçiren Parker, geçtiğimiz sezon yedek running back olarak sadece 389 yard koşmuştu.

Willie Parker’ın menajeri Douglas Hendrickson yaptığı açıklamada, Redskins’in Parker’a takımın ilk 11’deki running back’i olabileceğini forma rekabetinin herkese açık olduğunu söylediğini belirtti.

Görünen o ki NFL’in son yıllarda kariyerlerinde düşüş yaşasalar da halen ligin en iyi running back’lerinden olabilecek üç running back’i kadrosunda bulunduran Redskins’de ilk 11 mücadelesi kıran kırana geçecek.

Yazan: Haber Servisi