NFL Draftı dolayısıyla birçok takım takasa imza atarken bunlardan en dikkat çekeni Jason Campbell’ın, 2012 NFL Draftı’nda dördüncü tur seçim hakkı karşılığında Washington Redskins’den, Oakland Raiders’a takas edilmesi oldu. Oakland Raiders takas sonrasında Jason Campell’ın kontratını 2011 yılına kadar uzattı.

Oakland Raiders 2007 NFL Draftı’nın birinci sırasında JaMarcus Russell’ı seçmiş ancak Russell, NFL’de geçirdiği üç sezon boyunca beklentileri karşılamayarak bir hayal kırıklığı olmaktan öteye gidememişti.

JaMarcus Russell gibi ilk turdan seçilen bir başka oyun kurucu olan Jason Campbell ise 2005 NFL Draftı’nda 25.sıradan Washington Redskins tarafından seçilmiş ancak bir türlü beklenen seviyeye gelememişti.

Washington Redskins’in Nisan ayının başında kadrosuna Philadelphia Eagles’ın yıldız oyun kurucusu Donovan McNabb’i katması sonrasında, Campbell geri plana düşmüştü ve önümüzdeki sezon çok büyük ihtimalle yedek oturacaktı.

Oakland Raiders’ın off season’da kadrosuna bir oyun kurucu katması bekleniyordu ve takımın ismi Donovan McNabb ile Ben Roethlisberger ile anılıyordu.

Yazan: Haber Servisi