Denver Broncos yıldız wide receiver’ı Brandon Marshall’ı, 2010 NFL Draftı 2.tur seçim hakkı ve 2011 NFL Draftı 2.tur seçim hakkı karşılığında Miami Dolphins’e gönderdi.

Bir yıldan uzun bir süredir, uzun soluklu bir kontrat imzalamak isteyen Marshall beklediği büyük kontrata Miami’de kavuştu. “Ailenizin geleceğini daima düşünmeniz gerekir. Ancak ben bir sürü maç kazanmak ve adımı rekor kitaplarına geçirmek için oynuyorum.” diyen Marshall, Dolphins ile 24 milyon doları garanti olan 47.5 milyon dolarlık bir kontrata imza attı.

Miami Dolphins’in direk bir numaralı wide receiver’ı olacak olan Marshall’ın Miami’nin kadrosundaki en büyük eksikliklerden birini giderdiği belirtiliyor.

Öte yandan Brandon Marshall’ın takıma katılımasıyla WR hattını güçlendiren Miami Dolphins bir diğer wide receiver’ı Ted Ginn Jr.’ı San Francisco 49ers’a takas edildi.

Ginn Jr.’ın babasının basına duyurduğu gelişmede draft hakkının hangi seneye ve hangi tura ait olduğu açıklanmazken, takasın Ted Ginn Jr.’ın fiziksel testleri tamamlamasından sonra resmilik kazanacağı belirtildi.

Ted Ginn Jr. 2007 NFL Draftı’nda ilk tur 9.sıradan seçilmişti ancak şuana kadar NFL kariyerinde büyük bir hayal kırıklığı olarak nitelendiriliyor. Ginn’in kariyerinde toplamda sadece 5 touchdown yakalaması bulunuyor. Özel takımlarda kick returner olarak sahneye çıkan Ginn’in geçen sezon New York Jets’e karşı 100 ve 101 yardlık iki touchdown’ı bulunmakta.