DAÜ Crows ve İstanbul Cavaliers’ın eski head koçu Hayden Flowers önderliğinde gerçekleştirilecek olan Türk Amerikan Futbolu Okulu bu akşam 19:00’da Marmara Üniversitesi Anadolu Hisarı Spor Kompleksi’nde başlayacak.

İki ana program bulunan klinikte oyuncuların pozisyonlarına göre bireysel eğitimler verileceği gibi pozisyonlarını bilmeyen oyuncu adayları için de bir çaylak oyuncu kampı düzenlenecek. NCAA koçları ve oyuncuları tarafından günlük olarak verilecek eğitimlerin sonunda başarılı olan oyunculara özel ödüller verilecek.

Bu akşam saat 19.00 – 20.00 arasında kayıtların yapılacağı klinikte branş eğitimler Haziran ayının 21’den 25’ine her gün saat 20.00 – 22.00 arasında olacak.

Eğitimin ücreti ise, bir branşın ücretini toptan ödemek isteyen katılımcılar için toplam 100 TL, günlük ödemek isteyenler içinse eğitim başına 30 TL olarak belirlenmiş durumda.

Eğitimler için gereken malzemeler ise çeneliği olan kask, dişlik, shoulder pad, futbol ayakkabısı ve futbol forması olarak belirlenmiş durumda. Kendi ekipmanı olmayan katılımcılar ise hafta içi ekipman kirası olarak 50 TL ödeyerek, klinikten ekipman kiralama imkanına sahipler.

Yazan: Haber Servisi