İ.T.Ü. Mezuniyet Töreni tarihlerinin değiştirilmesi ve TBSF’nin 1. ve 2. Kademe Antrenörlük Kurslarının en az bir hafta (7 gün) süreceği açıklandığından dolayı daha önce ilan edilen Clinic tarihlerinde değişikliğe gidilmiştir. Yeni tarihler katılım ücretini yatıran arkadaşlarımıza mail yolu ile duyurulmuştur. Ancak henüz gönderdiğimiz mail’i almamış ya da katılmayı düşünen arkadaşlar için bu duyuruyu yapmayı uygun bulduk.

Antrenörlük Sertifika Eğitimi: 28 Haziran – 4 Temmuz 2010 (yeri ve saati bildirilecektir. İ.T.Ü. Maslak Kampüsü’nde ve hem Clinic’e yardımcı coach/sporcu olarak katılan, hem de çalışan arkadaşların iştirak edebilmeleri açısından akşam saatlerinde yapılması düşünülmektedir. TBSF’nin uygun görmesi durumunda duyuru en kısa zamanda yapılacaktır.)

Clinic: 1 – 4 Temmuz 2010 tarihinde İ.T.Ü. Maslak Kampüsü Stadı’nda gerçekleştirilecektir.

Daha önceden ekipmanlı football deneyimi olmayan ya da az olan arkadaşlar için 2 – 3 günlük bir Rookie Camp düzenlenmesi düşünülmektedir. Katılım sayısına göre düzenlenmesine karar verilecek olan Rookie Camp ve diğer konularla ilgili bilgi almak isteyenlerin turkishfootballclinic@gmail.com adresimize mail göndermeleri yeterli olacaktır.

Clinic’imize gösterdiğiniz yoğun ilgiden dolayı teşekkür eder, sizi en iyi koşullarda misafir etmek için yoğun bir çaba içinde olduğumuzu bildirmek isterim. Görüşmek üzere,

Detaylı bilgi içeren yazıyı okumak için tıklayınız.

Yazan: Oktay Çavuş