Baltimore Ravens’ın wide receiver’ı Donte Stallworth’un, takımının Cumartesi akşamı New York Giants ile karşılaştığı maçta ayağı kırıldı ve yıldız oyuncunun muhtemelen iki ay kadar sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Şuan için sakatlığın maçın hangi bölümünde meydana geldiği belirsizken, Stallworth’un ayağının, oyuncunun üç punt return’ünden birinde kırıldığı tahmin ediliyor. Stallworth, hücumda kısıtlı süreler almış ve maçı pas yakalamadan tamamlamıştı.

Ravens head koçu John Harbaugh yaptığı açıklamada Stallworth’un kırık ayağına vida takılacağını açıkladı. Harbaugh, yaptığı açıklamada oyuncusunun, takımın bay geçeceği 31 Ekim haftası gibi sahalara dönmesini beklediğini dile getirdi.

Baltimore, Stallworth’u Şubat ayında free agent iken kadrosuna katmıştı. Stallworth bir önceki sezonu Florida’da bir rıhtım işcisinin ölümünde ikinci dereceden suçlu bulunduğu için cezalı olarak geçirmişti.

Stallworth, 2009 yılının Mart ayında araba kullanırken 59 yaşındaki Mario Reyes’e çarparak, Reyes’in ölümüne sebep olmuştu. Stallworth daha sonra alkollü olduğunu itiraf etmiş ve 200 bin dolar para cezası ile 30 günlük hapis cezasına çarptırılmıştı.

Donte Stallworth, son NFL maçına 2008 yılının Aralık ayında Cleveland Browns forması ile çıkmıştı.

Yazan: Haber Servisi