NFL’de henüz normal sezonun başlamasına neredeyse üç hafta varken ezeli rakipler şimdiden birbirleri hakkında iğneleyici açıklamalar yapmaya başladılar bile.

New England Patriots’ın başarılı quarterback’i Tom Brady’ye katıldığı bir radyo programında, New York Jets’in hazırlık kampını anlatan bir belgesel olan Hard Knocks adlı HBO şovunu izleyip izlemeyeceği soruldu.

Brady verdiği bir cevapta ise samimi bir şekilde “Dürüst olmak gerekirse o programı açmadım bile. Jets’den nefret ediyorum ve o şovu desteklemeyi reddediyorum.” dedi.

New York Jets’in sivri dilli head koçu Rex Ryan ise Brady’nin bu açıklamasını beğenmiş gözüküyor. Basında yaptığı açıklamalarla gündem düşmeyen Ryan, Brady’e “Mükemmel. Hadi sen de kulübe katıl.” cevabını verdi ve bununla da kalmadı, Brady’yi de sevmediğini söyledi.

“Kendisi de bizim Patriots’dan nefret ettiğimizi biliyor, yani aradaki fark nedir?” diyen Ryan, eskiden Patriots’da asistanlık yapmış ve burada Super Bowl yüzüğü kazanmış kardeşi Rob Ryan’ı ima ederek, “Kardeşimin birkaç Super Bowl yüzüğü var. Tom Brady’yi seviyor. Bende o yüzükler yok o yüzden Brady’yi sevmiyorum. Saygı duyuyorum ama sevmiyorum.” dedi.

Rex Ryan’ın Patriots’ı sevmemesinin bir başka sebebi ise Patriots’ın yıllardır AFC East grubunu domine etmesi. Bakalım Rex Ryan yönetiminde geçtiğimiz sezon AFC Finali oynayan Jets, bu yaz veteranlarla güçlendirdiği kadrosuyla Patriots’ın AFC East’teki hükmüne son verebilecek mi, hep beraber göreceğiz.

Yazan: Haber Servisi