Cincinnati Bengals, yeni transferi,  wide receiver Antonio Bryant’ı sürpriz bir kararla serbest bıraktı. Bryant, geçtiğimiz Mart ayında, Bengals ile dört yıllığına 28 milyon dolarlık bir sözleşme imzalamıştı ve sahada Chad Ochocinco’nun tamamlayıcısı olması bekleniyordu.

Bu hamle ile Cincinnati Bengals, ikinci defa yıldız bir free agent wide receiver’ı kadrosuna kattıktan hemen sonra fikrini değiştirmiş oldu. Bengals, geçtiğimiz yıl T.J. Houshmandzadeh’in yerini doldurması için Laveranues Coles’u kadrosuna katmış ancak bir sezon sonra yıldız oyuncuyu takımdan göndermişti.

Bengals, Mart ayında Terrell Owens yerine büyük bölümünü sakat geçirdiği bir sezon sonrasında Antonio Bryant’ı tercih etmiş ancak off-season’ın sonlarına doğru Terrell Owens’ı da kadrosuna katmıştı.

Cincinnati, Bryant’ın sakat sol dizinin iyileştiğine inanarak, yıldız oyuncuya ilk yılı bonuslarla birlikte 7 milyon doları bulan büyük bir kontrat vermişti ancak Bryant sakatlığından dolayı takımın hazırlık kampında takımla birlikte çalışamamıştı.

Bryant, takımın dört hazırlık maçında kaçırırken, Terrell Owens hazırlık maçlarında takımın birinci wide receiver’ı konumuna gelmişti.

Bu hamlenin, geçtiğimiz sezon Bengals’den ayrıldıktan sonra Jets’e katılan Coles’un da Jets tarafından takımdan kesilmesi sonrasında gelmesi ise manidar olarak nitelendirildi.

Yazan: Haber Servisi