Philadelphia Eagles’dan ayrıldıktan sonra kazanan bir takımın parça olmak istediğini dile getşren Brian Westbrook, yedek running back olma rolünü kabul ederek San Francisco 49ers ile anlaştı.

Kariyerinin şu aşamasında para ile ilgilenmediğini dile getiren 30 yaşındaki yıldız running back, bir yıllığına 1.25 milyon dolar garanti paraya San Francisco 49ers’ın teklifine evet dedi. Westbrook yeni sezonda Frank Gore’un yedeği olacak.

Brian Westbrook ile geçtiğimiz sezonu 8 galibiyet ve 8 mağlubiyet ile bitiren 49ers dışında St. Louis Rams, Dallas Cowboys ve Washington Redskins ilgileniyordu.

Yedi yıldır NFL Playoffları’na katılamayan San Francisco 49ers’ın bu sezonki en büyük hedefi bu hasreti sonlandırıp uzun bir aradan sonra postseason maçı oynamak.

“En büyük amacım kazanan bir takımda, saygı duyduğum bir kıçun adlında, kazanma geleneği olan ve bu amacı yerine getirebilecek oyuncularla kurulu bir takımda yer almak. Bu aradıklarım hepsini San Francisco’da buldum.” diyen Westbrook’un Philadelphia kariyeri sonrasında başarıya ulaşıp ulaşamayacağı büyük merak konusu.

Öte yandan 49ers’ın head koçu Mike Singletary, bir numaralı running back’inin Frank Gore olduğunun altını çizerken, Westbrook’da bunu kabul ettiğini ve Frank Gore’un çok iyi bir oyuncu olduğunu belirtti.

Yazan: Haber Servisi