San Francisco 49ers’ın running back’i 23 yaşındaki Glen Coffee, geçtiğimiz Cuma günü takımı 49ers’dan ayrılarak, yöneticilere artık Amerikan futbolu oynamak istemediğini söyledi.

Geçtiğimiz günlerde takımın 2008 NFL Draftı’ndaki ilk tur seçimi lineman Kentwan Balmer’ın takımından ayrılmasıyla şok yaşayan 49ers’ın head koçu Mike Singletary, Coffee ile ilgili olarak, “Kendisine cevabımızı verdik ve önümüze bakmalıyız.” dedi.

Singletary yaptığı açıklamada aynı zamanda, “49ers olarak yapmaya çalıştığımız Amerikan futbolunu seven 53 tane adam bulmaya çalışıyoruz.” dedi.

2009 NFL Draftı’nda üçüncü turdan San Francisco tarafından seçilen genç running back Coffee ise “Kendim için en iyi olan şeyin Amerikan futbolunu geride bırakmak olduğunu düşünüyorum.” dedi.
Coffee, geçtiğimiz yıl çaylak sezonunda 226 koşu yardı kat ederek bu kategoride takım ikinci olmuş ancak sadece bir touchdown yapabilmiş.

Glenn Coffee bu sezon, 2010 NFL Draftı’nın altıncı turundan seçilen running back Anthony Dixon ile yıldız running back Fran Gore’un yedeği olmak için mücadele edecekti.

Koç Singletary, Coffee ile ilgili olarak, genç oyuncunun güzel bir hazırlık kampı geçirdiğini, aldığı bu kararın takım için büyük bir sürpriz olduğunu dile getirdi.

Yazan: Haber Servisi