Geçtiğimiz günlerde Cincinnati Bengals ile anlaşan Terrell Owens’ın eski takımı Dallas Cowboys ile karşılaştığı Hall of Fame maçında Dallas Cowboys, Cincinnati Bengals’ı 16 – 7’lik skorla mağlup etmeyi başardı.

Bir nevi Amerikan futbolu sezonunun açılışını simgeleyen karşılaşama, son altı yıldır en çok reyting alan Hall of Fame maçı oldu.

Yedi efsanevi ismin Şöhret Müzesi’ne girişi onuruna yapılan maçta Cincinnati Bengals oyuncuları efsaneleri altın renkli ayakkabılar giyerek onurlandı. Maça Dallas Cowboys savunması damga vururken, Bengals offensive line’ı sekiz sack’e izin vermesiyle dikkat çekti.

Takımların eksiklerini görme fırsatı bulduğu hazırlık karşılaşmasında gözler ilk defa Bengals forması giyen Terrell Owens’daydı. Owens iki sezon önce olaylı bir şekilde Dallas’dan ayrılmış ve geçen sezonu Buffalo Bills forması altında tamamlamıştı.

Owens’ın ayrılığından sonra yıldız receiver’la polemikler yaşayan Dallas Cowboys quarterback’i Tony Romo takımını maça hızlı başlamasını sağladı. Romo, 10 pas denemesinin beşinde başarılı olurken karşılaşmayı 59 yard pas atarak tamamladı.

Maçtan sonra yaptığı açıklamada Romo, “Offseason’da ve hazırlık kamplarında üzerinde çalıştığımız şeylerle odaklanmaya devam etmeliyiz.” dedi.

Maçın skor yükünü çeken isim ise dört alan golü denemesinin üçünde başarılı olan Dallas Cowboys kicker’ı David Buehler idi.

Cowboys’un tek touchdown’ını yapan isim interception return ile  çaylak linebacker Brandon Sharpe olurken Bengals’ın tek touchdown’ı takımın yedek quarterback’lerinden Jordan Palmer’ın bir yardlık pasını yakalayan Darius Hill’den geldi.

26 yaşındaki Jordan Palmer attığı iki interception ile kendine verilen şansı değerlendiremezken Bengals adına maçın hayal kırıklığı yaratan ismi oldu.

Cowboys’un yedek quarterback’i Stephen McGee ise başarılı performansıyla dikkat çekti.

Yazan: Haber Servisi