Kulüpler 1. Ligi’nin son şampiyonu İstanbul Cavaliers, head koçu Hayden Flowers ile yollarını ayırdıktan sonra John Douglas Harper ile 3 yılı opsiyonlu olmak üzere 5 yıllık anlaşmaya vardı.

Kulüp yönetiminin geçtiğimiz hafta İstanbul’a getirdiği, şehri ve tesisleri gezdirdiği koç John D. Harper, Cavaliers A takımı ve B takımı baş antrenörlüğü görevine getirildi. Harper bu yıl ayrıca Cavaliers’ın 18 yaş altı takımının oluşturulması görevini de üstlenecek.

Kariyerinde 2 Eurobowl şampiyonluğu bulunan Harper, son 2 yılında da CEFL’de şampiyonluğu yaşadı. Yaklaşık 25 yıllık antrenörlük deneyimi olan Harper, baş antrenör olarak görev aldığı maçlarda .825 galibiyet yüzdesi yakalamış durumda.

Futbol antrenörlüğü konusunda büyük bir tecrübeye sahip olan koç Harper’ın, İstanbul Cavaliers’ın özellikle Avrupa’da başarı yakalaması amacıyla takımın başına getirildiği belirtildi.

Cavaliers’ın yeni koçu John D. Harper’ın kariyerindeki başarıları ise şu şekilde:

2 kere EUROBOWL CHAMPIONS (EUROPEAN CHAMPIONS)
1 kere CHAMPIONS LEAGUE CHAMPIONS
1 kere ITALIAN LEAGUE CHAMPIONS SUPERBOWL
8 kere CONFERENCE CHAMPIONS
1 kere AUSTRIAN DIVISION 1 VICE CHAMPION
Serbian SUPERLEAGUE CHAMPIONS 2009
2009 CENTRAL EUROPEAN FOOTBALL LEAGUE (C.E.F.L.) CHAMPIONS
Serbian SUPERLEAGUE CHAMPIONS 2010
2010 CENTRAL EUROPEAN FOOTBALL LEAGUE (C.E.F.L.) CHAMPIONS

Toplam antrenörlük kariyer galibiyet / mağlubiyet oranı
66-13-1 (.825)

Öte yanda yeni head koç transferini web sitesinden duyuran İstanbul Cavaliers, yeni sezon için oyuncu alımı yaptığını da belirtti. İstanbul Cavaliers’da oyuncu olmak isteyenler takımın web sitesindeki iletişim bölümünden detaylı bilgiye ulaşabilirler.

İstanbul Cavaliers’ın iletişim bilgileri için tıklayınız.

Yazan: Haber Servisi