Denver Broncos’un ilk tur seçimi, Florida Gators’ın eski yıldızı ve NCAA efsanesi Tim Tebow, Denver Broncos formasıyla çıktığı ilk hazırlık maçında ilk touchdown’ını yaptı.

Cincinnati Bengals’ın Denver Broncos’u 33 – 24 mağlup ettiği karşılaşmanın son oyununda çaylak quarterback, yaptığı yedi yardlık koşu touchdown’ıyla skoru tayin etti.

İkinci yarıdaki 13 pas denemesinin sekizinde başarılı olup 105 yard pas atan yıldız oyuncu hakkında maç sonrası açıklamalar yapan Bengals’ın başarılı oyun kurucusu Carson Palmer, “Onun koşu ya da pas ile skor yapacağından emindik. Kendisi rekabeti seven biri. Florida’daki ilk günlerinden beri onun büyük bir hayranıyım. Tarihteki en iyi kolej oyuncularından biri.” dedi.

Oyuna üçüncü çeyreğin sonlarında giren Tebow, ilk NFL karşılaşmasına taraftarların kötü tezahüratları eşliğinde çıktı çünkü Ohio State ve University of Cincinnati taraftarları Tebow’un Gators forması altındayken onları ne kadar hüsrana uğrattıklarını unutmamışlardı.

Tebow ise maç sonrası yaptığı açıklamada, “Evet, onları duydum. Bu bir an önce sahaya çıkıp oynamam konusunda beni daha da ateşledi.” dedi.

Broncos’un hazırlık maçlarında tüm gözler, normal sezonda Denver Broncos’un as oyun kurucusu olmak için tecrübeli Kyle Orton ve kendisi gibi bir zamanların başarılı kolej oyuncusu Brady Quinn ile forma savaşına girecek olan Tim Tebow’un üzerinde olacak.

Yazan: Haber Servisi