New England Patriots’un yıldız wide receiver’ı Randy Moss, takımının Pazar günü New York Jets’e 28 – 14 yenildiği karşılaşmada tek elle yakaladığı 34 yardlık touchdown pasıyla birlikte kariyerindeki 150. touchdown’ını yapmış oldu. Randy Moss, NFL tarihinde 150 touchdown barajını aşan dördüncü oyuncu oldu.

Moss’un yakaladığı, ilk yarının bitimine 53 saniye kala gelen touchdown pası, yıldız oyuncunun kariyerinin önemli bir kilometre taşı olmasından ziyade tekrar tekrar izlenecek nitelikteydi. Ligin en başarılı cornerback’lerinden Darrelle Revis’in kontrolünde touchdown’ı yapan Moss, topu sağ eliyle yakaladı ve sol eli topu değmedi bile.

Maç sonrası Moss’un touchdown’ıyla ilgili olarak konuşan Patriots’ın yıldız oyun kurucusu Tom Brady, “Onu ortalarda gördüm ve ona bir şans tanıdım. Muhteşem bir şekilde topu yakaladı. Bu tarz güzel yakalamaları hep yapıyor.” dedi.

Patriots’ı 14 – 7 öne geçiren bu touchdown maçın en güzel hareketlerinden biri olurken Patriots cephesinde ezeli rakipleri karşısında gelen yenilginin önüne geçemedi. Randy Moss, “Takım arkadaşlarımın hepsi touchdown’dan ziyade tek elle yakalamam hakkında yorum yapıyor ama maçı kazanamadık.” Dedi.

Moss, 150 touchdown yapan ikinci wide receiver oldu. Yıldız oyuncu kariyerinde 149 defa touchdown pası yakalayarak bir defa de punt return’den touchdown yaparak 150 defa skor yapmış oldu.

Randy Moss’un önünde 208 touchdown ile Jerry Rice, 175 touchdown ile Emmitt Smith ve 153 touchdown ile LaDainian Tomlinson bulunuyor.

Yıldız oyuncu bu başarısıyla ilgili olarak “Söyleyecek çok bir şeyim yok. Benim işim sahaya çıkıp topu taşımamıza yardım etmek ve touchdown yapmak. Bugün iyi oynadığımı düşünmüyorum.” dedi.

Yazan: Haber Servisi