Denver Broncos’un wide receiver’ı Kenny McKinley, pazartesi günü evinde ölü olarak bulundu. McKinley’nin ölümünün intihar gibi görüldüğü bildirildi. McKinley, dört yıl içinde ölen dördüncü Denver Broncos oyuncusu oldu.

23 yaşındaki oyuncunun ölümüyle ilgili açıklamalar yapan Arapahoe County şerifi Grayson Robinson, McKinley’nin cesedinin saat 15.35’de Centennial’daki evinin ikinci katındaki büyük yatak odasında bulunduğunu söyledi. Robinson, dedektiflerin, McKinley’nin intihar kurşunu ile vefat ettiğini söylediğini belirtti.

Şerif Grayson Robinson, otoritelerin bir intihar notu bulup bulmadığını söylemeyi reddetti. Robinson “Bu halen araştırılan bir konu ve büyük ihtimalle şimdi bunu konuşamayacağız.” Diyerek açıklamalarını sonlandırdı.

Kenny McKinley, Ağustos ayında sol dizinden sakatlandığından beri Broncos’un sakat oyuncular listesinde yer alıyordu. McKinley arkadaşları arasında gülümsemesi ve iyi espri anlayışı ile biliniyordu. McKinley, Denver Broncos tarafından 2009 NFL Draftı’nın beşinci turundan seçilmişti.

2009 yılında Broncos forması altında kick returner olarak sekiz maçta forma giyen McKinley, yedi kick return’ünde takımına 158 yard kazandırmış ve üç özel takım tackle’ı yapmıştı.

McKinley’nin ölümü adeta Broncos organizasyonunun yaşadığı trajedilere bir yenisini ekledi. Daha önce 2007 yılının ilk gününde cornerback Darrent Williams vurularak öldürülmüştü.

Darrent Williams’ın ölümünden üç ay sonra da running back Damien Nash bir hayır kurumu için düzenlenen bir Basketbol maçı için gittiği St. Louis’de kaldığı dairesinde ölü bulunmuştu.

Yazan: Haber Servisi