Pro Bowl running back’i Steven Jackson’ın, Pazar günü Seattle Sehawks maçında kasığından sakatlanarak maçı yarıda bırakmasının ardından St. Louis Rams running back arayışına başladı.

Büyük ihtimalle ligin 4.haftasında sahadaki yerini alamama ihtimali söz konusu olan Steven Jackson’ın yerine Rams’in düşündüğü isim ise Larry Johnson. St. Louis Post’un haberine göre sezona Washington Redskins ile başlayan ancak geçtiğimiz günlerde serbest bırakılan Larry Johnson ile Rams’in görüşmeleri başladı bile.

Geçtiğimiz hafta Redskins ile ilişkisi kesilen Larry Johnson geçtiğimiz sezon Kansas City Chiefs ve Cincinnati Bengals formalarıyla yedi maçta forma giymiş ancak touchdown yapamamıştı. Yıldız oyuncunun kariyerinde 55 touchdown koşusu yapmış ve altı touchdown pası yakalamıştı.

2003 yılı NFL Draftı’nda Kansas City Chiefs tarafından ilk tur yedinci sıradan seçilen Larry Johnson başarılı kolej kariyerinin ardından  Chiefs forması altında 2005 ve 2006 yıllarında Pro Bowl’a seçilmiş ve 2006 sezonunda All-Pro olma onuru yaşamıştı.

Bir sezonda yaptığı 416 koşu denemesiyle bu kategoride NFL rekorunu elinde bulunduran Larry Johnson ‘ın Chiefs kariyeri sakatlıklar ve saha dışı problemler sebebiyle geçtiğimiz sezon sonlanmıştı.

Larry Johnson geride bıraktığımız off-season’da Washington Redskins ile 3 yıllığına 12 milyon dolara kadar ücret alabileceği bir kontrat imzalamıştı.

Yazan: Haber Servisi