Philadelphia Eagles’da iki haftadır gösterdiği performansla dikkatleri yeniden üzerine çeken Michael Vick başarılı performansını Jacksonville Jaguars karşısında sürdürerek takımına galibiyeti getirdi.

Eagles’ın Jacksonville Jaguars’ı deplasmanda 28 – 3’lük skorla mağlup ettiği karşılaşmada 31 pas denemesinin 17’sinde başarılı olan ve 291 yard pas atan Vick, attığı üç touchdown pası ve yaptığı 17 yardlık koşu touchdown’ıyla adeta izleyenleri kendisine hayran bıraktı.

Hafta içinde Kevin Kolb ile Michael Vick arasında kararsız kalan ve son alarak as oyun kurucu olarak Vick’e formayı veren Andy Reid ise ne kadar doğru bir karar verdiğini göstermiş oldu. “Bugün Vick sahaya kalbini koydu.” diyen Reid, “Yaptıkları takdire değerdi.” açıklamasını yaptı.

Önümüzdeki haftanın en merakla beklenen karşılaşmasında Vick’in Washington Redskins karşısında nasıl bir performans göstereceği ise merakla bekleniyor. Ligin 4.Haftasının Eagles organizasyonu ve taraftarı açısından önemi büyük çünkü 11 sezon boyunca Eagles forması giymiş olan Donovan McNabb ilk defa eski takımı ile karşılaşıyor olacak.

Michael Vick’in yakın arkadaşı olan Donovan McNabb, geçtiğimiz off-season’da Vick’in Eagles’a gelmesinde etkili olmuştu ancak McNabb sezon sonrasında Washington Redskins’e takas olup yerini Kevin Kolb ve Michael Vick’e bırakmıştı.

Philadelphia’daki kariyerinin son zamanlarında taraftarın iyice antipatisini kazanan McNabb ile Eagles taraftarının yeni sevgilisi olan ve kariyerini küllerinden tekrar doğuran Michael Vick’in Lincoln Financial Field’daki mücadelesi oldukça ilgi çekici olacak.

Yazan: Haber Servisi