New Orleans Saints’in yıldız running back’i Reggie Bush’un ayağı kırıldı. New Orleans Saints’in, San Francisco 49ers’ı 25 – 22 yendiği karşılaşmada sağ ayağındaki fibula kemiğini kırılan Reggie Bush’un altı hafta kadar sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Bush’un sakatlığı tüm New Orleans Saints ekibinde şok etkisi yaratırken takımın bir başka yıldızı TE Jeremy Shockey, yaptığı açıklamada Bush’un yerinin çok zor dolacağını belirtti. Shockey, “Reggie bize özel takımlarda ve hücumda çok şey katıyordu.” dedi ve “Ne düşünürseniz düşünün böyle bir oyuncunun yerini doldurmak çok zordur.” açıklamasını yaptı.

Maçın son çeyreğinde sakatlanan Bush teknik ekibin yardımlarıyla kenara alınırken, sakatlanan oyuncuları taşıyan özel araçla soyunma odasına götürüldü. Yıldız oyuncunun sakatlığıyla ilgili konuşan Saints head koçu Sean Peyton, Bush’un fibula kemiğinin iyileşmesi için alçı takılacağı ve başarılı runnng back’in altı hafta sahalardan uzak kalacağını söyledi.

“Bunu daha öncede yaşamıştık, bizim için ilk değil.” diyen Sean Payton, Bush’un dört yıl önce draft edildiğinden beri sakatlıklardan dolayı bir düzine maç kaçırmasına dikkat çekti. New Orleans Saints, Bush’un oynamadığı 12 maçın sekizini kazanmış dördünde de mağlup olmuştu.

Reggie Bush, sakatlanana kadar gösterdiği gösterişsiz bir performans sergilemişti. Bush iki maçta toplam 18 koşu yardı kat etmiş, 63 yardlık dokuz pas yakalamıştı. Ayrıca Bush, 49ers maçında altı yardlık bir touchdown pası yakalamıştı.

Bu sakatlık geçtiğimiz hafta USC’de oynarken kazandığı Heisman Kupası’nı, kendisinin ve ailesinin, yıldız oyuncu USC’de oynarken menajerler ödül ve para kabul ettiği iddiaları yüzünden geri vermek zorunda kalan Bush’a ikinci bir darbe oldu.

Yazan: Haber Servisi