Seattle Seahawks sürpriz bir şekilde yaptığı takas ile as conerback’i Josh Wilson’ı, 2011 yılı NFL Draftı’nda şartlı bir seçim hakkı ile Baltimore Ravens’a gönderdi.

Seahawks’in yeni head koçu Pete Carroll takasla ilgili yaptığı açıklamada cornerback pozisyonunda ellerinde Kelly Jennings ve çaylak Walter Thurmond’ın olduğunu, rotasyonu yeni sezon için yeterli bulduğunu dile getirdi.

Takımın genel menajeri John Schneider ise Baltimore Ravens’ın Josh Wilson’ı kadrosuna katmak için çok istekli davrandığını belirtti.

Wilson, 2007 yılı NFL Dratı’nda ikinci turdan Seahawks tarafından seçildiğinden beri Seattle ekibinin formasını giyiyordu. Wilson, geçtiğimiz iki sezon 28 maçın 23’ünde ilk 11’de forma şansı bulmuş ve geçtiğimiz yıl iki interception return touchdown’ı yapmıştı.

Josh Wilson aynı zamanda özel takımda gösterdiği performans ile dikkat çekiyordu. Başarılı oyuncu geride bıraktığımız iki sezon kickoff return başına 27 ve 25 yard ortalamaları ile dikkatleri üzerinde toplatmıştı.

Genel menajer Schneider yaptığı açıklamada Wilson’ın takasında yıldız oyuncunun sezon sonunda sınırlı serbest oyuncu olacak olmasının büyük rol oynadığını belirtti.

Yazan: Haber Servisi