Super Bowl XLV’de Pittsburgh Steelers’ın karşısına çıkmaya hazırlanan Green Bay Packers QB’si Aaron Rodgers, Super Bowl konuşmalarına başlamadan önce bazı şeyleri açıklığa kavuşturmak istediğini söyledi.

Öncelikle, Chicago Bears maçında Julius Peppers’dan kask kaska bir darbe alan Rodgers, maçta yeni bir beyin sarsıntısı geçirmediğini belirtti. Bu sezon iki defa beyin sarsıntısı geçiren Rodgers, kaskının yeni bir beyin sarsıntısından kendisini koruduğuna inandığını söyledi.

Sakatlıklardan konu açılmışken, Jay Cutler’a yönelen eleştirilere de yönelen Rodgers, Bears quarterback’inin dayanıklılığını sorgulanmasının çok uygunsuz ve saygısızca olduğunu sözlerine ekledi.

Çarşamba günü açıklamalar yapan Rodgers, “Dürüst olmak gerekirse gerçekten hayal kırıklığına uğradım. Jay’i yıllardır tanırım ve ne kadar rekabetçi biri olduğunu bizzat biliyorum. Hakkında söylenen bazı şeyler gerçekten saygısızca” dedi.

Cutler, dizinden sakatlanarak maçı yarım bırakınca, eski ve yeni takım arkadaşları başta olmak üzere taraftarlar ve medya tarafından ağır eleştirilere maruz kalmıştı.

Aaron Rodgers ile yakın arkadaş olan Jay Cutler, eski bir Vanderblit Üniversitesi oyuncusu olan Aaron Rodgers’ın kardeşi Jordan’a, Vanderblit’te oynamaya karar verdiğinde, okula adapte olması konusunda yardımcı olmuştu.

Öte yandan  yıldız oyuncuya, Bears head koçu Lovie Smith , safety Chris Harris ile linebacker Brian Urlacher, takım arkadaşlarının arkasında durduğu için teşekkür etti.

Yazan: Haber Servisi