Takımı Green Bay Packers’ı Pittsburgh karşısında 31 – 25’lik galibiyete taşıyan Aaron Rodgers maçı 3 touchdown pası ve 304 pas yardı ile tamamlayarak Super Bowl XLV’in MVP’si oldu. Yıldız oyuncu maç sonrası MVP kupasını alırken omzuna konan WWE Şampiyonluk Kemeri gözlerden kaçmadı.

27 yaşındaki quarterback sezon boyunca sadece göz alıcı istatistikleri ve liderliğiyle değil klasikleşen touchdown sevinciyle de adından söz ettirmişti. Rodgers her touchdown yaptığında sevincini, ellerini beline götürerek kemerinin tokasını göstererek gerçekleştimişti.

Rodgers’ın simgesi haline gelen kemer hareketi yıldız oyuncuya Amerikan güreşi organizasyonu olan WWE Dünya Ağırsıklet Şampiyonluk kemeri kazandırdı. Packers savunmasının yıldız ismi Clay Matthews, takım arkadaşın maçın MVP’si olurken podyumda kendisine WWE kemeri hediye etti.

Sezon boyunca kemer sevinciyle gündeme gelen Rodgers’ın bu sevinci, başta Triple H olmak üzere yıldız WWE güreşcileri tarafından da takdir edilmişti.

WWE Smackdown’ın bu hafta Green Bay’de gerçekleşecek olmasından dolayı Aaron Rodgers’ın şampiyonluk kemeriyle, güreş ringinde de kutlamaya devam etmesi ve organizasyonda gözükmesi bekleniyor.

Yazan: Haber Servisi