Geçen sezon Kulüpler Ligi Finali’nde İstanbul Cavaliers’a mağlup olarak ligi ikinci bitiren Gazi Warriors, 2011 sezonunda şampiyonluk hedefiyle kadrosuna ligin başarılı isimlerini katmaya devam ediyor.

Sene başında İstanbul Cavaliers’dan kadrosuna Kadir Çetin’i katan Warriors, son olarak 2009 – 2010 finali MVP’si İstanbul Cavaliers QB’si Burak Şenyuva ile anlaştı.

Warriors, aynı zamanda geçtiğimiz sezon Üniversiteler Ligi’ni üçüncü bitiren Bilgi Üniversitesi Amerikan Futbolu Takımı’nın kaptanı Gürkan Kenan Işıksal ve return touchdown’larıyla tanınan Kerim Uzun ile de 2011 sezonu için anlaşmaya vardı.

Öte yandan Ankara temsilcisinde sakatlığı düzelen ve geçtiğimiz ay idmanlara başlayan #66 Cevat Yelkesen ve veteran oyuncusu #47 Teoman Erakman’ın takıma güç katmak üzere geri dönmesi dikkat çekti.

Kulüpler Ligi hazırlıklarına ODTÜ Falcons ile oynadığı ve galip geldiği hazırlık maçıyla başlayan Warriors’ın 5 – 6 Şubat tarihinde Antalya’da gerçekleştirilecek olan Atatürk Kupası’na katılıp katılmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak.

Teknik ekipte köklü değişikliklere giden Warriors’ın yeni head koçunun kim olacağının da önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

Yazan: Haber Servisi