TAFL Kulüpler Ligi’nde geçtiğimiz sezonun şampiyonu İstanbul Cavaliers, kadrosuna başta Amerikan futboluna yeni başlamak isteyenler olmak üzere yeni oyuncu alımı yapıyor.

Organizasyonlarına A takımı, B takımı ve 19 yaş altı takımdan oluşan üç ekiple devam eden Cavaliers’da head koç John Douglas Harper yaptığı açıklamada “Amerikan futbolunda yeni olan oyuncular ve 19 yaş altındaki oyuncular bize katılarak yakın zamanda oynama şansı elde edebilirler.” dedi.

Harper, yeni oyuncuların avantajı olarak takımdaki program çeşitliliğinden söz ederek, “Oyuncular seviyelerine uygun liglerde bir aydan kısa sürede bir maçta oynama şansı bulabilir.” açıklamasını yaptı.

B takımından oyuncuların A takımına yükselmesiyle birlikte yeni oyuncu arayışlarına hız veren Cavaliers’ın tecrübeli koçu, “Amerikan futbolu oynayabilecek ve sporcu disiplinine sahip kişileri bekliyoruz.” dedi.

İstanbul Cavaliers idmanlarını İstanbul Anadolu yakasında, Maltepe ve Fikirtepe’de gerçekleştiriyor. Takıma katılım için Cavaliers internet sitesiistanbulcavaliers.com’daki iletişim formunu doldurabilirsiniz.

Yazan: Haber Servisi