Ağustos ayında İstanbul Cavaliers ile anlaşan ve altı aydır İstanbul Cavaliers’ın başında olan John Douglas Harper, Cavaliers’dan ayrıldı. Bu sezon İstanbul Cavaliers B takımının başında iki resmi maça çıkan Harper’ın Kulüpler 1. Ligi’nin başlamasına iki gün kala takımdan ayrılarak ülkesine dönmesi şok etkisi yarattı.

Head koçlarının şok ayrılığının ardından Boğaziçi Sultans deplasmanıyla sezonu açan İstanbul Cavaliers ilk maçında sahadan 16 –  6 yenik ayrıldı. Boğaziçi maçında takımın başında geçici olarak Kasey Crosby ile Coach McClaine bulundu.

John Douglas Harper ile yaptığımız görüşmede başarılı koç ayrılışıyla ilgili somut bir sebep göstermekten kaçındı. Cavaliers’ın yeni head koçunun kim olacağını ise önümüzdeki günlerde sitemizden öğrenebilirsiniz.

Cavs’in coaching staff’da John Douglas Harper ayrılırken, defensive back koordinatörlüğü görevine Ayhan Yavuzalp getirildi. Geçtiğimiz günlerde Cavaliers, Avrupa’nın önde gelen receiver’larından Igor Vukoje’yi kadrosuna katarak adından söz ettirmişti.

Sırbistan Milli Takımı forması giyen Igor Vukoje geçtiğimiz sezon Klek Knights forması altında İTÜ Tigers’a dört, İstanbul Cavaliers’a iki touchdown yaparak Türk izleyicilerin dikkatini çekmişti.

Başarılı oyuncu daha önce Klek Knights, Belgrade Blue Dragons ve CEFL şampiyonu Vukovi Belgrade formaları giymişti.

Yazan: Haber Servisi