1- Green Bay Packers (7-0): Son Super Bowl şampiyonu ligin tek namağlup takımı olmaya devam ediyor. Vikings deplasmanında zaman zaman zorlansalar da Aaron Rodgers’ın üç touchdown pası maçı çözdü.

2- New England Patriots (5-1): Tom Brady ve arkadaşları bu haftayı bay geçti.

3- San Francisco 49ers (5-1): BYE

4- Detroit Lions (5-2): Olaylı 49ers maçından sonra Ford Fields’ta Falcons’a da kaybettiler. Genç Stafford’ın son hücumdaki sakatlığı ciddiyse düşüş devam edecektir.

5- New Orleans Saints (5-2): Düşen Colts’a en ağır tekme New Orleans Saints’ten geldi. Drew Bree 35’te 31 isabet 5 TD ile maça damgasını vurdu. Colts’a tam tamına 55 sayı fark attılar. 62 – 7.

6- Pittsburgh Steelers (5-2): Sezona kötü başlasalarda savunmaları eski Steelers sertliğine döndü. Ben Roethlisberger, Mike Wallace’a attiği 95 yardslık pas ile Steelers pas rekorunu kırdı.

7- Baltimore Ravens (4-2):
 Jaguars maçında tek kelime ile rezalettiler. Pazartesi Futbolu onlara yaramadı.

8- Buffalo Bills (4-2): BYE

9- Cincinati Bengals (4-2):
 BYE

10- New York Giants (4-2): BYE

11- San Diego Chargers (4-2): Oyun kurucu Philip Rivers ikinci yarıda resmen maçı Jets’e hediye etti. Dikkatli olsalar kazanabilirlerdi.

12- Atlanta Falcons (4-3):
 Sakar Will Svitek takım arkadaşı Matt Ryan’ı sakatlamaya çalışsa da(!) Falcons zorlu Detroit deplasmanını kazanmayı bildi. Sahaya koydukları sertlik onları Play-Off’a götürecektir.

13- Chicago Bears (4-3):
 Yükselişteki Bears’a Londra havası da yaradı. Wembley’de Tampa Bay’i safetylerin gayretleriyle geçtiler.

14- Houston Texans (4-3):
 115 yards koşup Titans savumasını  slalomlarla darmadağın eden Arion Foster insan üstü performansı bu haftaya damga vurdu.

15- New York Jets (4-3):
 Karizmatik coach Rex Ryan devre arası ne söylediyse Jets savunması Chargers’a göz açtırmayıp zor görünen maçı kazanmayı başardı.

16- Oakland Raiders (4-3): Kansas City karşısında tel tel dökülüp “0” çeken Raiders Al Davis’in kemiklerini sızlattı. Yeni transfer Carson Palmer kötünün kötüsüydü.

17- Tampa Bay Buccaneers (4-3): 
Wembley’de Bears’a yenilseler de önlerinde ki fikstür o kadarda zor değil. Umutları var.

18- Cleveland Browns (3-3): Agresif savunmalarıyla TD bile yapmadan galip gelmesini bildiler. Galibiyete rağmen RB’leri bu sezon çok yetersiz.

19- Dallas Cowboys (3-3): 253 Yard, 25 rush. Çaylak DeMarco Murray STL Rams savunmasını paçavra gibi dağıttı.

20-Kansas City Chiefs (3-3): Raiders deplasmanında Carson Palmer’ın 3 ikramından 2’sini TD yapıp adeta rakibine kök söktürdü.

21- Tennessee Titans (3-3): 
Texans’a karşı savunmada beklenmedik kadar kötüydüler. Hücumda da pek bir aksiyon yaratamadılar.

22- Washington Redskins (3-3):
 Panthers ile belkide haftanın en güzel maçını izlettiler. Cam Newton’ı durduramadılar.

23- Denver Broncos (2-4):
 Rezalet oynadıkları maçta son 4 dakikada Tim Tebow’un inadıyla uzatmaya götürdükleri maçı müthiş bir field-goal vuruşuyla kazandılar.

24- Philadelphia Eagles (2-4): 
BYE

23- Seattle Seahawks (2-4):
 Takım kötü, QB’leri Charlie Whitehurst daha da kötü. Browns maçında savunmada gayretli olsalar da hücumda yoklardı.

24- Carolina Panthers (2-5):
 Çaylak Cam Newton’ı izledikçe “Any Given Sunday” filminden Jammie Foxx’un canlandırdığı Willie Beamen aklıma geliyor. RB’ler kadar koştu, inanılmaz paslar dağıttı. Bu çocukta iş var.

25- Jaksonville Jaguars (2-5): Kendi evlerinde Ravens gibi iddialı bir takımı yenselerde WR sıkıntısı yeniden göze çarptı.

26- Arizona Cardinals (1-5):
 Kendi evlerinde Steelers’a yenilmekten kurtulamadılar. Bu kötü halleriyle evlerinde düzenlenecek Super Bowl için seyirci olacakları şimdiden belli.

27- Minesota Vikings (1-6):
 Bu yıl ümitsiz olan Vikings, Packers’a karşı maça iyi başlasalar da savunmada Asher Allen’ın yaptığı büyük hata momentumu kaybetmelerine sebep oldu. Packers karşısında ilk maçına çıkan çaylak QB Christian Ponder soğuk Minesotta’nın tribünlerine sıcak bir umut verdi.

28- Indianapolis Colts (0-7): Hiç galibiyet alamamalarını QB Peyton Manning’e bağlanabilir ama savunmada New Orleans’tan 62 sayı yiyerek resmen dip yaptılar.

29- Miami Dolphins (0-6):
 Broncos maçının bitimine 4 dakika kala 15-0 önde olan Dolphins tam ilk galibiyet geldi derken maç uzatmaya gitti. Bu yenilgiyle coach Tony Sparano’nun koltuğu iyice zayıfladı.

30- St. Louis Rams (0-6):
 Ligin açık ara en kötülerinden. Cowboys karşısında varlık gösteremediler.