Miami Dolphins’in head koçluğa Packers’ın eski hücum koçu Joe Philbin’i getirmesinden sonra yeni sezonda Miami’nin quarterback’inin kim olacağı sorusu gündemden düşmüyor.

Son günlerde, Miami Dolphins’in Matt Flynn ile ilgilendiği yönündeki haberler NFL gündeminde dolaşıyor. Philbin’in, Green Bay’in quarterback koçu, Tom Clements’i Miami’ye beraberinde götürme ihtimali, yazın serbest kalacak Packers’ın başarılı yedek QB’sinin Dolphins’i seçme ihtimalini de yükseltiyor.

Öte yandan Peyton Manning’in potansiyel talipleri hakkındaki spekülasyonlar ESPN’in Arizona ve Dolphins’inde bu yarışa katıldığı haberi ile NFL kulislerinde dönmeye devam ediyor. Aynı zamanda, Indianapolis Colts’un Payton Manning’i serbest bırakması durumunda Jets ve Redskins gibi takımlar yıldız quarterback ile ilgilenebileceklerini duyurdular.

Bununla birlikte Peyton Manning’in Dolphins’in de birinci tercihi olduğu belirtiliyor. Eğer Manning serbest kalırsa ve sakatlık durumu olmazsa Dolphins, Manning’in peşinde çok ciddi bir şekil koşacak.

SI.com’un haberine göre Manning’in Dolphins’e gelmemesi durumunda ise Dolphins, Packers’tan Matt Flynn’e veya bu sene drafta girecek olan Baylor’dan Robert Griffin’e yönelecek.

Yazan: And Kaan Yılmaz