Kansas City Chiefs’in head koçu Romeo Crennel, serbest kalması durumunda dört kez NFL MVP’si seçilen Indianapolis Colts’un yıldız quarterback’i Peyton Manning’le anlaşma imzalayabileceklerini söyledi.

Crennel, bu açıklamasını NFL’in her yıl NFL Draftı öncesi düzenlediği, Indianapolis’teki scouting combine’de yaptı. Böylece Peyton Manning’in ismi Super Bowl’dan sonra yavaş yavaş NFL Draftı’nın da önüne geçmeye başladı.

Peyton Manning’in geleceği, Indianapolis’te aylardır büyük merak konusu durumda. Eğer Colts, yıldız quarterback’ini takımda tutabilmek için 8 Mart’a kadar 28 milyon doları gözden çıkarmazsa, NFL tarihinin en iyi oyun kurucularından Manning yuvadan uçabilir.

Birçok takımın koçu, NFL kurallarını ihlal etmek korkusu yüzünden Manning ile ilgilenmeye sıcak bakmıyor. Fakat, Crennel’a bu konuyla ilgili görüşleri sorulduğunda “Eğer böyle bir yetenek serbest kalırsa, onunla ilgilenmemek için çıldırmış olmak gerekir.” açıklamasını yaptı.

Kansas City Chiefs’in kadrosunda şuanda quarterback olarak çoğu takımda starter olabilecek Matt Cassel ve Kyle Orton gibi kalburüstü isimler bulunuyor.

Peyton Manning ismi Miami Dolphins, New York Jets, Tennessee Titans, Washington Redskins gibi takımlarla da anılıyor.

Yazan: And Kaan Yılmaz