Hücum takımını wide receiver Brandon Lloyd, Anthony Gonzalez ve Donte Stallworth ile anlaşma imzalayarak güçlendiren New England Patriots, şimdi de backfield’ını güçlendirmeye çalışıyor. ESPN muhabiri Adam Schefter’a göre Pats, iki running back’in peşinden koşuyor.

Adam Schefter twitter’dan, New England’ın Cuma günü Packers’ın free agent running back’i Ryan Grant ve Redskins’in free agent running back’i Tim Hightower ile görüştüğünü duyurdu.

29 yaşındaki Grant, 2008 ve 2009 yıllarında Green Bay Packers’ın en çok göze çarpan oyuncularından biriydi. 2010 yılında geçirdiği sakatlıklardan ve 2011 yılında toplam 559 yardlık sadece 134 defa top taşıması nedeniyle ise kadroya girmekte büyük sıkıntılar çekmişti.

Hightower’ın yıldızı ise geçen yaz Washington Redskins’e transfer olmadan önce Arizona Cardinals’ta geçirdiği üç sezonda parlamıştı. Fakat geçen sezon Washington’da büyük bir düşüş yaşayan Hightower sadece, toplam 321 yardlık 84 koşu oyunu yapmıştı.

Patriots ,şu anda running back sıkıntısı çekiyor çünkü takımın en iyi rusher’ı ve geçen sezon toplam 667 yardlık koşu oyunu yapan BenJarvus Green-Ellis bir ay önce Cincinnati Bengals’la anlaşma imzalayarak Patriots’dan ayrılmıştı.

Yazan: And Kaan Yılmaz