Dallas Cowboys cornerback’i Brandon Carr, Pazar akşamı Pittsburgh Steelers’a karşı uzatmada 27 – 24 ile kazanılan karşılaşmada yaptığı top çalmayla Cowboys Stadyumu’nu dolduran binlerce Dallas taraftarını sevince boğdu.

Carr, uzatmalarda Steelers quarterback’i Ben Roethlisberger’in attığı pası yakaladı ve ardından 36 yardlık koşu oyunu gerçekleştirdi. Pozisyonun ardından Cowboys kicker’ı Dan Bailey, 21 yardlık bir field goal gerçekleştirdi ve maça noktayı koydu.

Bailey’nin field goal’u uzatmanın tamamlanmasına 1 dakika 24 saniye kala geldi. Bu kick’le Cowboys, antrenman takımının linebacker’ı Jerry Brown’un ölmesi ve bundan yine bir Dallas oyuncusu, nose tackle Josh Brent’in sorumlu tutulmasının ardından oynadığı 2.karşılaşmada 2.galibiyetini almayı başardı.

Bu galibiyetle ile Cowboys, bu sezon 8 galibiyete ulaştı ve normal sezonun bitimine iki hafta kala NFC Doğu Grubu’undaki rakipleri New York Giants ve Washington Redskins ile galibiyet sayısını eşitlemiş oldu. Ayrıca Dallas, oynadığı son 6 maçta 5 galibiyetini elde etti.

Yazan: And Kaan Yılmaz