Tennessee Titans artık NFL’deki en sıradan takım değil. Draft’larla beraber artık Titans maçlarını izlemek eğlenceli bir hale gelecek gibi gözüküyor.
Titans, gelen onlarca teklifi reddedip, 2015 NFL Draftı’nın ikinci sırasından Oregon Ducks’ın quarterback’ı Marcus Mariota’yı seçtikten bir gün sonra Oklahoma wide receiver’ı Dorial Green-Beckham’ı 40.sıradan draft etti.
Green-Beckham, Calvin Johson (Detroit Lions) ve Kelvin Benjamin (Carolina Panthers) ölçülerinde bir oyuncu. İki metre boyunda ve 108 kilo olan WR, Johson kadar hızlı olmasa da red zone’da durdurulamayan bir canavar.
Green-Beckham aslında ilk turdan draft edilecek yetenekte bir oyuncu fakat ikinci turda sekizinci sıradan (toplamda 40. sıradan) draft edilmesinin de bir nedeni var. Green-Beckham, Missouri’den iki sezonun sonunda atıldıktan sonra değeri karakteri ile ilgili endişeler nedeniyle draft’ta biraz düştü.
Green-Beckham, ilk 11’e girebilmek için Justin Hunter karşısında Hakeem Nicks ile yarışacak ve bu yarış kolayca yakalanmayan Kendall Wright ile birleşince Titans’a başka bir potensiyel katabilir.

Delanie Walker gibi üretken bir tigh end’in varlığı, gençler ve onların başındaki Mariota ile beraber, Titans bir anda heyecan verici bir takım haline dönüştü diyebiliriz.
Yazan: Nazlı Hilal Kaya