Ayrılık kalbi sevgiyle doldurur. NFL’in 2000’li yıllarına damga vuran wide receiver’larından biri olan Andre Johnson da uzun süredir kendine bir QB arıyordu ki, büyük bekleyişi son buldu ve yeni QB’sine kavuştu, doğal olarak da Andrew Luck’ı met ede ede bitiremiyor.
Johnson, yeni QB’si Andrew Luck için “Mükemmel bir oyuncu, bence ligdeki en iyi quarterback. Geçtiğimiz senelerde Super Bowl’u kazanan takımlara baktığınızda, çok iyi QB’leri olduğunu görürsünüz. Başarılarının sırrı bu. Bizim de harika bir QB’miz var. 12 yıllık kariyerimde çok başarılı bir QB ile oynama şansına erişemedim ama şimdi çok iyi bir QB ile aynı takımdayım.” şeklinde açıklamalarda bulundu.
Evet, Johnson, Luck için NFL’deki en iyi QB derken biraz abartmış olabilir ama yine de Luck’ın ligdeki en iyi QB’lerden biri olduğunu kabul etmek gerekir.
Aaron Rodgers sahadayken ve bu durumdayken de, Luck’ın bir numaralı QB olması zor gözüküyor. Sezar’ın hakkı Sezar’a…
Andre Johnson da yıllar sonra iyi bir QB ile oynayacağı için çok heyecanlı. 12 yıldır gün yüzü görmedim derken de çok abarttığı söylenemez. Kimse Matt Schaub’un mükkemmel bir quarterback olduğunu savunmayacaktır. Bir süre iyiydi ama hiçbir zaman mükemmel değildi.
David Carr, Ryan Mallett, Tom Savage, Ryan Fitzpartick, Case Keenum gibi isimler de Johson’ın yüzünü güldürmedi.
Andre Johnson kötü QB’lerden çok çekti, e şimdi sevinmesine hak vermek gerekir. Andre Johnson’ın gördüğü en iyi QB kesinlikle Andrew Luck!

 

Yazan: Nazlı Hilal Kaya