Salı günü, New England Patriots’ın başarılı oyuncusu Brandon Spikes önce yola terk ettiği arabasıyla gündemdeydi. Massachusetts eyalet polisleri, Spikes adına kayıtlı bir aracı otoyolun ortasında terkedilmiş bir şekilde buldu.
Daha sonra ise Patriots’ın bir aydan kısa bir süre önce yeniden takıma katılan Spikes ile yollarını ayırdığını açıklaması gündeme düştü. 2011 Mercedes Maybach model araç Pazar günü gece saat üç civarlarında bulundu.
Massachusetts eyalet polisinin açıklamasına göre aracın önünde hasar mevcut ve navigasyon sisteminin raporuna göre sürücü geyiğe çarptığını açıkladı fakat olay yerinde geyik bulanamadı.
Polisler daha sonra yakınlarda başka bir aracın arkada çarpıp kaçtığı 2009 model bir Nissan Murano buldu, üç yolcu bulunan araçta kimse onlara kimin çarptığını tespit edemedi. Yaralılar hastaneye kaldırılırken Spikes bu olay ile ilgisi olup olmadığı hala araştırılıyor.
Başarılı linebacker daha önce 2010 – 2013 yılları arasında da  Patriots forması giyerken geçtiğimiz sezon Buffalo Bills forması giyip, bu off-season’da Patriots’a geri dönmüştü.
Yazan: Nazlı Hilal Kaya