New England Patriots’ın Super Bowl’da Seattle Seahawks’ı mağlup etmesinden altı ay, sekiz gün sonra NFL’in geri döndüğü ilk hazırlık maçı olan Hall of Fame karşılaşmasında gülen taraf Minnesota Vikings oldu.

Canton, Ohio’da oynanan karşılaşmada Vikings, Pittsburgh Steelers’ı 14-3 yenmeyi başardı. İki takımında yıldız oyuncularının kısıtlı süreler aldığı karşılaşmanın genelinde sahada, preseason bittiğinde takımda kalmak için mücadele oyuncular boy gösterdi.
Minnesota Vikings’ta kariyerinin ikinci senesine girmeye hazırlanan genç oyun kurucu Teddy Bridgewater, oynadığı süre boyunca oldukça etkili gözüktü. Başarılı oyuncu attığı altı pasın beşinde isabet bulurken takımına 44 yard kazandırdı.
Bridgewater, aldığı süre boyunca baskı altında sakin bir görüntü çizerken taraftarlara güven verdi. Vikings’te takımın üçüncü yedek oyun kurucusu olması beklenen Mike Kafka bir touchdown pası atarken, running back Joe Banyard bir touchdown koşusuna imza attı.
Pittsburgh Steelers’ta ise tecrübeli kicker Shaun Suisham bir alan golü isabeti bulurken 33 yaşındaki oyuncunun dizinden sakatlanması, Steelers taraftarının tadını kaçırdı.

 

Yazan: Kaan Özaydın