Tecrübeli wide receiver Reggie Wayne, New England Patriots’ın kadrosunda iki hafta kalabildi. Indianapolis Colts eski yıldızı kendi talebi üzerine Patriots ile Cumartesi günü yollarını ayırdı.
NFL Media’dan Ryan Getlin’in kaynağına göre, Wayne geleceği için farklı seçenekleri değerlendiriyor. Wayne, 24 Ağustos’ta 450.000 dolar bonusla imzaladığı sözleşmeden sonra iki preseason maçında iki pas yakalayıp 24 yard kazanabilmişti.
Henüz iki gün önce, Tom Brady’nin cezasının kaldırılması konusunda desteğini belirten yıldız oyuncu, kendisinin de New England’da güzel işler başaracağını söylemişti.
Wayne röportajında “Brady benim takımımın oyun kurucusu ve aklanması beni mutlu etti. Şimdi kendi dikkat etmem gereken konulara odaklanacağım. Sezona başlarken son maçta yaptığım hataları düzeltip daha iyi bir oyun ortaya koyacağım.” ifadelerini kullanmıştı.
Reggie Wayne 14,345 receiving yards NFL’in en iyileri listesinde eski takım arkadaşı Marvin Harrison’ın -14,580 yard- hemen arkasından sekizinci sırada yer alıyor.
Altı kez Pro Bowl’a seçilmesiyle birlikte oldukça etkileyici kariyer istatistiklerine sahip olan başarılı wide receiver, Hall of Fame’in güçlü adaylarından.

 

Yazan: Aylin Banu Bekar